loading...

Ny uppdatering 2020-01-28

Nu i ateljén: målar och tillverkar alster inför utställning på Lapland Déli med vernissage den 18 februari 2020.
 
Uppdatering 2019-10-12
Ateljéverksamheten har verkligen fått en flygande start sedan lokalen stod klar i april. Glad för alla beställningar, konstköp och glada tillrop jag fått, går jag nu in mot vintern med nya ateljéprojekt och massor av spännande idéer.

Uppdatering 2019-04-24
NU (! )är ateljen klar och allt det roliga har börjat. Allt fungerar precis som önskat och arbetet inför sommarens utställningar har startat.
I forsättningen kommer det att finnas information om vad som är på gång i ateljén på den här sidan.


Uppdatering 2019-01-09
Golv och väggar på plats, idag pågår arbete med invändig listning. Den leverans av diskbänk m.m. som var aviserad till idag har dessvärre flyttats fram till den 23 januari, (pga "få leveranser så högt upp i landet".....) Men snart, snart, kan jag få hit arbetsbord och övrigt som behövs för att kunna påbörja ateljearbetet så som det är tänkt. Bilder finns i spelet här under. 

2018-10-28
Så har då äntligen ateljébygget kommit igång. Platsen blev till sist i Östansjö där även vårt fritidshus ligger. Utsikten från ateljén blir fantastisk, oavsett årstid och väder.
Just nu målas den råspont som skall sitta på väggarna, därefter är golvet på tur.  I början av 2019 skall jag förhoppningsvis kunna börja måla annat än väggar, tak och lister igen. 

loading...